AJAX - DSC - PARADOX betörésjelzők --- HIKVISION - TECHSON kamerás megfigyelők --- tűzjelzők telepítése karbantartása és javítása
 
Hívjon minket (8 - 17 között)
+36 (20) 935 9562
 

Blog

AJAX érintőképernyős billentyűzet

AJAX érintőképernyős billentyűzet

 

 

Könnyen kezelhet több csoportot amit pl. a sima kezelővel nem lehetett. A felhasználók egyetlen érintéssel megtekinthetik, hogy mi van élesítve, és változtatásokat hajthatnak végre, legyen szó egy csoport biztonságáról, több csoportról, éjszakai üzemmód aktiválásáról vagy élesítési lehetőségről. Minden egyszerű és egyértelmű.

 

Három hitelesítési módszer

A billentyűzet vezérlésének három egyszerű módja van, így a felhasználók rugalmasan választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. Minden esemény megjelenik a hírfolyamban, beleértve a felhasználói tevékenységet és a hitelesítési részleteket.

A Pass kártya és a Tag kulcstartó eredeti DESFire® chipekkel vannak felszerelve, és ugyanazokkal a funkciókkal, de eltérő burkolattal rendelkeznek. Egy Tag vagy Pass 13 biztonsági rendszert vezérelhet.

Egy személyi kód egyszerű hozzárendelésével az irodai alkalmazottak, a takarítócégek alkalmazottai vagy más személyek a lehető legnagyobb kényelem mellett léphetnek be a területre.