AJAX - DSC - PARADOX betörésjelzők --- HIKVISION - TECHSON kamerás megfigyelők --- tűzjelzők telepítése karbantartása és javítása
 
Hívjon minket (8 - 17 között)
+36 (20) 935 9562
 

Blog

Ajax mozgásérzékelők, amelyek csak valós fenyegetésekre reagálnak

Ajax mozgásérzékelők, amelyek csak valós fenyegetésekre reagálnak

Az Ajax vezeték nélküli és vezetékes mozgásérzékelői már az első lépésektől észlelik a behatolókat, akár kültéren, akár beltéren. Amikor egy támadó belép a PIR-érzékelők látóterébe, az érzékelő elemzi a test hősugárzását, meggyőződve arról, hogy emberről van szó, majd aktiválja a riasztást. Mindez kevesebb, mint egy másodperc alatt történik. A termékcsalád vezetékes és vezeték nélküli Ajax mozgásérzékelőket egyaránt tartalmaz. Az érzékelő típusától függően beltéren és kültéren is felszerelhetők.

A betörők és háziállatok megkülönböztetése. 
A hívatlan vendég és a házi kedvenc megkülönböztetésére az Ajax beltéri mozgásérzékelők a SmartDetect szoftveralgoritmust használják, amely összehasonlítja a PIR-érzékelő jelét a tipikus emberi mozgásjelzőkkel. Az érzékelő sokkal kevesebbet riasztja a biztonsági céget és a felhasználókat egy macska vagy kutya miatt.

A kültéri érzékelők több infravörös érzékelőtől származó adatokat elemzik, és fejlett digitális algoritmusokkal dolgozzák fel azokat, hogy eldöntsék, kell-e riasztani vagy sem.